Натуральний сланець у сучасному будівництві — Флоринка (Харків)

Будівництво в Україні набирає обертів, і все частіше ми помічаємо будинки, що ростуть, як гриби після дощу, то тут, то там. Це стосується не лише висоток, а й котеджних будинків. Але найчастіше забудовники економлять на матеріалах заради зниження собівартості житла. Покупець отримує гарну картинку, але наслідки цієї «економії» через деякий час дають про себе знати різними тріщинами, відшаруванням штукатурки тощо.
Але є будинки на продаж, які не лише виглядають стильно та сучасно, але й будуються виключно з якісних, надійних матеріалів. Саме таким є будинок у Флоринці, що у Харкові.
Будинок виконаний у популярному у Європі стилі кубізм. Для обробки фасаду були використані фіброцемент, термодошка та натуральний сланець. Поєднуючи між собою ці матеріали, вдалося досягти бездоганного балансу та ідеальної картинки.
Натуральний сланець Самака, змонтований на фасад методом динамічної кладки, став основною родзинкою цього будинку. Натуральний сланець — матеріал надійний, довговічний. Він вогнетривкий, не боїться вологи та перепаду температур, не вимагає догляду і може служити довгі роки, без втрати свого первозданного вигляду.
Коли кожна деталь при будівництві продумана до дрібниць, а матеріали вибираються обдумано, виходячи з їх характеристик, ми отримуємо ідеальний результат. Тому можна сміливо сказати, що будинок у Флоринці — будинок мрії, який радуватиме не одне покоління своєю красою і зігріватиме своїм затишком.