Сланець для покрівлі

Естетичний. Незмінно міцний. Надійний. Натуральний.
Сланець — це натуральний продукт, який сформувався в надрах землі за мільйони років і ідеально підходить не тільки як покрівельний матеріал, але і для фасаду, ландшафту та інтер'єру вашого будинку.
Характерною особливістю натурального сланцю є дрібнозерниста багатошарова структура, яка полегшує розщеплення на тонкі пластини. При обробці сланцю багато робочих етапів все ще виконуються вручну, що робить кожну сланцеву плитку єдиною у своєму роді.
Століттями сланець використовувався як покриття та облицювання для покрівлі та фасаду, і з часом не втратив своєї привабливості, завдяки надійності, довговічності, універсальності та легкості в обробці.
Цей натуральний будівельний матеріал найбільше підходить, ніж будь-який інший, як для історичних дахів, так і для дахів у сучасній архітектурі.

Використання сланцю на фасадах висотних будівель переводить його на новий, більш високий рівень у будівельній галузі. Щороку сфери використання сланцю розширюються.
Завдяки його елегантному зовнішньому вигляду та довговічності, можна створювати дивовижні покрівлі із сланцю, якими будуть насолоджуватися кілька поколінь.
Натуральний сланець — надійний, довговічний і красивий будівельний матеріал, перевірений часом і доказав свою надійність та універсальність.