Іспанський сланець Samaca (Самака)

Завдяки власним родовищам і постійному контролю якості видобутку і виробництва, сланець Самака має відмінну якість, яка була схвалена міжнародними сертифікатами.
Родовища, якими володіє компанія, складаються з геологічних рівнів, що відповідають унікальним умовам, які надають матеріалу ідеальні характеристики для отримання сланцю найвищої якості. Сланець інертний матеріал, який не іржавіє і не змінюється, а його колір і текстура високо цінуються в будівельній сфері, що допомогло позиціонувати сланець як ідеальний елемент для використання його на покрівлі, фасаді, в ландшафтному дизайні та інтер'єрі.
Головна перевага сланцю його універсальність і екологічність, це означає, що його можна використовувати не тільки на дахах, фасадах, інтер'єрі і ландшафті, а й на кухні у вигляді декоративних виробів і навіть в якості посуду.
Ще одна з переваг натурального сланцю його довговічність. Правильно змонтовані сланцеві дахи протягом 200 років не мають потреби в будь-яких втручаннях, оскільки сланець - це інертний матеріал. Дана характеристика означає, що матеріал, який зазнає впливу атмосферних і екологічних факторів, не змінюється, і навіть в забрудненій атмосфері він залишається інертним. Тому, як показують лабораторні дослідження, ніякого оновлення не потребує, сланець самоочищається.

Виробничі фабрики Samaca оснащені передовим обладнанням, від видобутку до виробництва сланцю найвищої якості.

Мета компанії — продовжувати рости, дотримуючись традиційних цінностей: якості продукції і високого рівня обслуговування клієнтів на п'яти континентах, куди поставляється сланець Samaca.