Інтер'єрний сланець Multicolor — родзинка Бразилії

Підлога або стіни з різнокольорового сланцю Multicolor — це справжній шедевр із різноманітності кольорів та текстур родом із серця Бразилії. Яскраві кольори та ефектні відтінки зроблять Ваш інтер'єр неповторним та чудовим.
Різнобарвна сланцева плитка підходить не тільки для підлоги, вона чудово виглядає на кухні або у ванній кімнаті, а також для обрамлення камінів. Неповторність кожної окремо взятої сланцевої плитки Multicolor дозволить відтворити всю гамму кольорів квітучої Бразилії.
Виберіть екстравагантність для власного інтер'єру!
Сланець Multicolor просто необхідний для тих, хто хоче зробити свій інтер'єр унікальним та індивідуальним. Його насичені кольори, від вугільно-сірого до сланцевого, до пурпурово баклажанного з медово-жовтим та золотистим відтінком, зроблять Ваш інтер'єр, а в деяких випадках і екстер'єр – витвором мистецтва.
Незважаючи на те, що сланець має строкатий спектр, він має дуже гармонійну та теплу остаточну візуалізацію під час укладання на будь-яку поверхню. Начебто підлога або стіна з натурального сланцевого каменю була спеціально розроблена для сучасних тенденцій, ідеально поєднуючись із білими меблями або вписуючись в індустріальний стиль.
Справжній камінь із Бразилії
Незважаючи на численні імітації, що продаються за дуже низькими цінами, ми — компанія "DAFA", постачаємо в Україну лише натуральний сланець, прямим постачанням з найкращих кар'єрів Бразилії.
Камінь із характером для піонерів моди!
Природа каменю та методи його видобутку призводять до невеликих перепадів за товщиною ±4 мм. Але не варто через це переживати, всі ці нерівності є свідченням натуральності каменю, досвідчений плиточник легко все вирівняє під час укладання.

Саме невеликі нерівності та перепади по товщині каменю, підкреслюють його унікальність та характер.