Сланцева плитка Samaca Black Wing — перлина Бразилії

Samaca Black Wing — сланцева плитка, що виділяється своєю натуральною поверхнею, її відтінки варіюються від антрацитно-сірого до чорного. Підлога з натурального каменю — це те, що зараз актуально в дизайні по всьому світу. Екологічність і натуральність матеріалів — топ запитів дизайнерів, архітекторів і інвесторів, адже інвестуючи в натуральні матеріали, нерухомість завжди буде в тренді і високо цінуватися на ринку нерухомості.
Використовуючи сланець в вашому інтер'єрі, Ви вносите частинку природи в свій дизайн, зі своєю первозданною структурою. Ваш вибір не залишиться непоміченим і стане справжньою темою розмови для кожного нового гостя! Black Wing — ідеальний камінь для любителів сланцю. Його необроблена і автентична поверхня з індивідуальним і неповторним малюнком, який створила сама природа, робить інтер'єр індивідуальним і додає йому характеру.
Коли сонце сідає і включається внутрішнє освітлення, бразильський сланець Black Wing виглядає зовсім по-іншому, його поверхня переливається від вугільно-сірого до темно-чорного кольору, а вранці Ваша сланцева підлога буде виглядати більш матово та стримано. Дозвольте собі здивуватися і спокуситися чарами цього унікального сланцю.
Плитка на підлогу зі сланцю Black Wing ідеально підходить для вологих середовищ, оскільки трохи груба поверхня робить плитку протислизькою. Підлога з натурального каменю також без проблем можна укладати на кухні, в їдальні або у вітальні.
Невеликі відмінності в товщині поверхні каменя, які з'являються в момент виробництва, пов'язані з його натуральністю і методом розколу, але всі сторони плитки відкалібровані, а нижня поверхня спеціально оброблена і підготовлена для суміші кладки. Саме ці нерівності на поверхні сланцевої плитки і роблять цей натуральний сланець таким популярним.
Для тих, хто ніколи не втомлюється експериментувати і завжди хоче більшого, цей сланець також можна використовувати на зовнішніх поверхнях будинків. Таким чином, Ви можете створити гармонійний перехід між інтер'єром та екстер'єром.