Італійський інтер'єрний сланець Artesia

Італійський інтер'єрний сланець Artesia дуже популярний у країнах Європи завдяки величезному вибору палітри та форм, а також технічним характеристикам. В Україні ж він лише починає набирати своєї популярності.

Яскравим прикладом створення гарного інтер'єру в Україні з використанням кількох колекцій від Artesia став будинок у котеджному містечку "Лісне".
Тут для обробки кухні та санвузла була використана колекція Орігамі 1-колекція, що складається з шестикутних плиток, різних кольорів та з різною текстурою, що гармонійно поєднуються між собою. Це дизайнерське рішення є яскравим доказом того, як одна колекція може виглядати зовсім по-різному, варто лише додати або прибрати сланцеві плитки одного кольору. Так для обробки лаконічної кухні були обрані монохромні кольори сланцю, які наголосили на вишуканості інтер'єру. А ось у душовій, додавши сланець золотого кольору, досягли яскравого акценту, що гармонійно перегукується з колірною гамою приміщення.
Натуральний сланець Artesia зносостійкий, не боїться вологи та легкий у догляді, тому ідеально підходить для обробки кухонь та ванних кімнат.

Головною прикрасою вітальні цього будинку стала стіна, облицьована колекцією Maxi Murales від Artesia. Ця колекція складається з сланцевих плиток різнх за товщиною, шириною і довжиною, що укладаються в довільному порядку, вони утворюють вигляд натуральної кам'яної стіни. Сланцеві плитки були укладені горизонтально, що візуально розширило простір приміщення.
У спальні була використана колекція Listone від Artesia, вона має такий самий дивовижний натуральний рельєф, але відрізняється від Maxi Murales тим, що має товщину, що калібрується. Укладання сланцевих плиток проводилося по вертикалі, такий прийом дозволяє візуально витягнути простір.
Завдяки таким дизайнерським рішенням будинок вийшов неймовірно затишним, стильним, із неповторним характером.