Колекція Pepitas від Artesia — оригінальне рішення для Вашого інтер'єру

Серед великої кількості сланцевих плиток від Артезія, таких різних і оригінальних, виділяється колекція Пепітас. Це плитки із натурального італійського сланцю розміром 10х10. Ця колекція має багату палітру, що складається з 10 кольорів.
Завдяки новітнім технологіям на камінь нанесений оригінальний рельєф. Це рішення дозволяє міксувати плитки навіть одного кольору, створюючи при цьому неповторну, динамічну поверхню в приміщенні.
Зберігаючи всі характеристики натурального сланцю, Pepitas стане ідеальною складовою будь-якого дизайнерського рішення. Зносостійкий, не боїться вологи, він є окрасою будь-якої ванної або душової. Кожна стіна з цим натуральним каменем стане унікальною та неповторною.
Вибираючи колекцію Pepitas від Artesia, Ви можете бути впевнені, що ваш інтер'єр буде індивідуальним, оригінальним. Поєднуючи між собою різні кольори та рельєфи можна створити картину, яка задовольнить навіть найвимогливіший смак. Натуральний сланець Pepitas не обмежує фантазію та дає величезний простір для Вашого креативу!